Tänä aamuna lasten aamu-uinnin ja aikuisten juoksumaton jälkeen saimme kerätä matkalaukuistamme päälle suurin piirtein kaikki pitkällä hihalla varustetut vaatteet. Sää oli viileä! Onneksi mukana oli takit ja hupparit. Hanskatkaan eivät olisi olleet pahitteeksi. Ne päällä seikkailimme koko päivän Gracelandissa Elviksen jäljillä.

Ylitimme äyräiden yli tulvivan Missisipin pariin kertaan mennessämme ja tulessamme Gracelandista. Elviksen jäljet olivat mielenkiintoiset. Mansion (hänen talonsa) oli hienoa katseltavaa - sen ajan kuvaus. Näytillä oli hänen mm. esiintymisasujaan, autojansa, mielettömästi kultalevyjä, lentokoneensa Mansionin lisäksi. Onneksi satuimme sinne ei-turistiaikaan, joka ei suinkaan tarkoita sitä etteikö siellä olisi ollut muita. Jonottaa saimme, mutta kohtuullisesti. Amerikkalaisten loma-aikaan paikka pullistelee Elvis faneja. Graceland on Amerikan 2. vieraillun koti George Washingtonin kodin jälkeen.

Ihmettelimme ääneen Mansionin edessä suomeksi, että kukahan ottaisi meistä kaikista neljästä kuvan ja kuin pyynnöstä takaa kuului "minä voin ottaa". Matkamme ensimmäinen suomalainen turisti siis.

Gracelandin  jälkeen olimme nälkäisiä. Täti oli nähnyt aamulla juoksumatolla mainoksen mielenkiintoisesta äyriäisravintolasta nimeltään Red Lobster. Sinne suunnistimme navigaattorin avulla ja jonotettuamme pöytää noin 30 minuuttia pääsimme nauttimaan hummeria ja katkarapuja. Sielläkin johtajaa myöten käytiin ihmettelemässä suomalaisia, jotka olivat nähneet aamulla mainoksen ja halusivat tulla heille syömään! Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi!

Sen päälle sitten jaksoimme vielä vähän shoppailla. Täällä kun suurin osa kaupoista on auki 22 asti ja osa koko yön. Nyt sitten yritämme tunkea kaikki tavarat laukkuihin. Huomenna on saatava kamat lentokoneeseen - suurin piirtein yksi matkalaukku ja käsimatkatavara per naama. Siinä meille aamuksi haastetta. Huomenna tähän aikaan toivottavasti nautimme Orlandossa hotellimme rauhasta ja Floridan lämmöstä!