Tämä päivä on ollut yhtä taikaa! Koko päivä vierähti - hiukan perjantainkin puolelle - Disneyn Magic Kingdomissa. Paikka oli upea - suoraan satukirjan sivuilta. Katsoimme kaikki mahdolliset paraatit, jotta näkisimme monet Disneyn hahmot. Ja kyllä niitä Akusta Jack Sparrow'n vastaan tulikin. Seurueemme valokuvaajat - täti ja poika - räpsivät aikamoisen kasan kuvia kotiin viemiseksi. Kotiväki tuli mieleen heti saapuessamme sinne. Keskellä puistoa komeilee valtava linna - jokaisen pikkuprinsessan unelmien koti! Meidän pikkutytöt olisivat varmasti siitä nauttineet ja kovasti! Ensi kerralla heidät mukaan.

Täti pohti reissua suunnitellessamme, jos jättäisi Orlandon välistä. Lapset muistuttivat päivän mittaan muutamaan kertaan, että sait hyvän tekosyyn tulla heidän varjollaan tänne huvipuistoon! Ja olihan tädille oikea tarvekin, koska äitistä ei ole suurimpaan osaan laitteista...

Jakaannuimme heti aamusta kahteen porukkaan - hurjapäihin ja mamoilijoihin. Hurjapäät - täti ja tyttö - kävivät kaiken maailman vuoristoradat ja kieppuvat härvelit. Mamoilijat - äiti ja poika - kiersivät kaukaa kaikki laitteet, missä saattaisi pyöryttää tai voida pahoin! Tosin yllätyksekseen mamoilijat löysivät itsensä viimeiseksi Aladin lentävistä matoista. Tosin pitkän keskustelun päätteeksi! Poika sai puhuttua äidin ympäri. Monenmoisessa "maassa" vierailimme - Pirates of Caribean, Nalle Puhissa, Lumikissa, Lilo ja Stichissä, Monstereissa, Pikkuväessä, Robinsonin perheen puussa jne. Toinen toisistaan hienommin toteutetuissa. Ylitse muiden oli äidin mielestä Hounted Mansion (kummituskartano). Hauskasti tehty! Vaikka ihmisiä riitti, niin jonotusajat eivät olleet missään vaiheessa tuntia pidempiä. Moneen paikkaan pääsi noin puolen tunnin jonolla. Jonot liikkuivat koko ajan, niin odotusaika ei tuntunut ollenkaan niin pitkältä. Hurjapäät taisivat ihastua Mountain Splashiin ylitse muiden?

Päivä oli niin kuuma, että ruuan menekki oli vähäinen. Arkeen palautuminen onkin sitten edessä ensi maanantaina. Voi olla - ainakin tytölle, joka on aikamoinen herkkusuu - vähän taas opettelua, kun aamupalalla eteen tulee lasi maitoa ja ruisleipää. Täällä on aamiaisella tarjolla kaikenlaisia makeita herkkuja - vohveleita, kanelipullia, muroja jne. Limppari on näyttänyt menevän alas aika mukavasti. Puhumattakaan päivän mittaan nautituista karkeista tai sipseistä. No, loma on loma! Toisaalta pari iltaa sitten Memphissä pojan annokseen kuului uuniperuna. Uskokaa tai älkää, mutta moisesta käytiin lähes tappelu - tuntui olevan niin ihana kaikenlaisten ranskan pottujen jälkeen. Saattaa siis sittenkin kotiruoka viedä voiton! Toisaalta paraskin puhuja - äidillekin maistui täällä vuonna 1986 herkut aikalailla - 10 kilon verran! Tällä reissulla äidin "sisuskalut" on vamasti hyvin "säilötty" tällä päivittäiselläl diet Pepsi tai Coke määrällä. Mutta minkäs teet, jos kraanavesi maistuu siltä kuin siihen olisi lisätty pilaantunut kananmuna (rikiltä siis)?

Illan päätteeksi katsoimme puistossa mahtavan ilotulituksen - pauke oli kova ja upeat värit sinkoilivat ympäri taivasta. Väsyneistä, mutta onnellisista matkaajista kuorsaavat kaikki muut paitsi äiti ja täti. Paras pikku hiljaa liittyä kuoroon, jottei huomiselle ajatellut jutut mene aivan ohitse!