No, niin ensimmäinen ajopäivä takana. Jos tätä nyt päiväksi voi kutsua, kun starttasimme vasta kello 15. Vietimme rauhallisen aamun kummitädin luona lenkkeillen, katsellen dvd:tä ja pyykkiä pesten. Oli taas niin ihanan aurinkoinen päivä Austinissa - Suomen kesä parhaimmillaan. Austinin kesää ei uskalla edes ajatella - tai sen kuumuutta.

Pakkaamisen aloittamista siirsimme sujuvasti, mutta yllätys yllätys kamat suurin piirtein mahtuivat laukkuihin. Lasten kanssa kävimme ennen lähtöä kävellen vielä ihastelemassa naapuruston taloja. Lapset keräilivät kotiin viemiseksi myytävinä olevien talojen esitteitä. Olisi kuulema kiva, jos olisi isommanpuoleinen "kesämökki" siellä, jossa voisi vaikka joka toisen kesän viettää  Ainahan sitä voi haaveilla!

Ajoimme Austinista suoraan kohti pohjoista ohi Dallasin noin 220 mailia ja sen päälle 30 mailia dallasista  koiliseen, jossa siis nyt yövymme aivan moottoritien vieressä olevassa Best Western motellisa. Hiukan arvoimme mistä rampista ajamme ulos etsiessämme yöpaikkaa, mutta vihdoin nappasi Tästä pääset katsomaan reittiämme.

Olin koko matkan sujuvasti kartturi tädin ajaessa. Austinin kumpumainen maisema  hävisi heti alkumatkasta. Lähes koko matkan on ollut aivan tasaista. Ainoat "mäet" pitkään aikaan olivat monitasoiset risteykset, joissa väillä lastenkin mielestä oltiin todella korkealla. Matkalla oli kaikkea mahdollista karjatiloista Dallasiin.

Navigaattorista oli suuri apu ajomatkalla. Kyltitys ei anna paljon aikaa pohtia tai vaihdella kaistaa, mutta navigaattori varoittaa tulevista käännöksistä pari mailia ennen ramppia, niin ajaminen on huomattavasti sujuvampaa. Luotetaan nyt navigaattoriin - huomenna nähdään mitä reittiä loppujen lopuksi vie meidät Poteuahon asti.

Heti alussa teimme virheen valitsemalla ruokapaikaksi ravintolan, joka ei tietenkään ollut mikään fast-food paikka. No, ruoka oli hyvää, vaikkakin pysähdykseen venähti huomattavasti ajateltua pidempään. Toisaalta mikäs siinä meksikolaisen ravintolan aurinkoisella terassilla istuessa. Huominen etappimme on sen verran pohjoisempana, että pitkähihaisille vaatteille saattaa tulla käyttöä.

Lapset nukahtivat saman tien. Heitä ei moottorieltä kantautuva jatkuva autojen ääni tunnu häiritsevän yhtään. Toivottavasti ei tätiä eikä äitiäkään. Näihin kuviin ja tunnelmiin - hyvää yötä!